Sony HDR AS50 akció kamera

SONY-HDRAS50
Nettó ár:55 110 Ft
Bruttó ár:69 990 Ft
Készleten:
Helyettesítő termék Általános adatok

Ragadja meg Action Cam videokameráját, és csatolja fel az élőképes távvezérlőt. A távvezérlő nem csupán egy csuklószorító, hanem rögzíthető vezérlőként is szolgál, amely igazán praktikus az opcionális markolattal való együttes használatkor. A felszereléssel bármikor készen állhat a kalandokra.


Intelligens vezérlés, barátságos felhasználói felület


Az új, felhasználóbarát kezelőfelületnek köszönhetően a funkciók kiválasztása és módosítása minden eddiginél egyszerűbb. Találja meg a tökéletes beállítást felvételkészítési igényeihez. A kamera okostelefonon keresztül is be-/kikapcsolható a PlayMemories Mobile2 használatával.


Kimagasló teljesítmény, szuper jellemzők


A SteadyShot™ technológiára mindig számíthat, ha sötétben, alacsony fényérzékelés mellett készített, stabil felvételekre vágyik. Módosítsa a képterület-lefedettséget az új, állítható látószög funkciónak köszönhetően, és legyen része az Exmor R® érzékelő, a BIONZ X™ processzor és a ZEISS® objektív által biztosított páratlan teljesítményben.


SteadyShot: stabilizált saját szemszögű (POV) videók


A SteadyShot megszünteti a biciklizésből és egyéb tevékenységekből származó apróbb rezgéseket. Mostantól biztosabb „POV” filmes akciókat rögzíthet, így rajongóinak csak hátra kell dőlniük, és élvezhetik a show-t.


Felvételek napkeltétől napnyugtáig, homályos helyeken is


Nem kell többé aggódnia a sötétben történő felvételkészítés miatt. Az Exmor R® CMOS-érzékelővel nem csupán lenyűgöző kültéri videókat készíthet reggeltől estig, de beltéri videók esetében is élvezheti a természetes hangulatvilágítást.


Állítható látószög és zoomolási szabadság


Válasszon a széles 4 vagy keskeny látószögek közül, és gondoskodjon a zoombeállításokról felvételkészítés közben. Gondoskodjon a sportolókról és filmesekről készített drámai felvételek kiemelkedő minőségéről.


Idősűrítéses (time-lapse) videóihoz


Idősűrítéses felvétellel 4K-felbontású fotók. Az Action Cam Movie Creator (5.1-es verzió Windows rendszerhez vagy 3.1-es verzió Mac® rendszerhez) vagy az Action Cam App (2.0-ás verzió)5 alkalmazásokkal videoötleteit művészi formába öntheti.


MŰSZAKI ADATOK

A strapabíró, kompakt HDR-AS50 Action Cam segítségével játszva készíthet saját szemszögből rögzített (POV) filmeket a mellékelt víz alatti tokkal. A laza stílus elősegíti a mindennapos filmkészítést, a speciális funkciók – mint a SteadyShot, a 4K idősűrítéses felvételkészítés és sok más – pedig könnyűvé és élvezetessé teszik azt.


OBJEKTÍVTÍPUS

- ZEISS® Tessar

ÉRZÉKELŐ TÍPUSA

- 1/2.3 típusú (7,77 mm-es), hátulról megvilágított Exmor R® CMOS-érzékelő

- VÍZÁLLÓ

Tartozék víz alatti tok (MPK-UWH1)

- PORVÉDETT

Tartozék víz alatti tok (MPK-UWH1)

- ÜTÉSÁLLÓ

Tartozék víz alatti tok (MPK-UWH1)

- BEMENETI ÉS KIMENETI CSATLAKOZÓK

Többfunkciós/mikro USB-csatlakozó

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES