JBL Xtreme 4 vízálló Bluetooth hangszóró, Terepmintás

JBL-XTREME4-CAMO
Nettó ár:110 228 Ft
Bruttó ár:139 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

Ideje hangosan élni!

 

A JBL Xtreme 4 hordozható vízálló hangszóró új, masszív JBL Pro Sound hangzást biztosít elképesztő dinamikával, még legnagyobb hangerőn is, a két mély- és a két magassugárzónak köszönhetően. A dupla JBL passzív radiátorok mélyebb basszust biztosítanak. Ki akarod vinni a zenédet a szabadba? A praktikus vállpánt megkönnyíti a cipelést, míg a masszív gumi szélek és az IP67 víz- és porálló minősítés azt jelenti, hogy egy hirtelen zápor nem akadályozza meg a szórakozást. Ha eljött az ideje, hogy még nagyobb hangélményt teremts, akkor párosíts két Xtreme 4-et a sztereó hangzás érdekében. Vagy a következő buli alkalmával az Auracast segítségével csatlakoztasd az Xtreme 4-et bármilyen kompatibilis JBL hordozható hangszóróhoz, így a kertben heverésző barátaid ugyanazt a lejátszási listát hallgathatják, mint bent a lakásban csevegők. A 24 órás játékidő és az eszköz kényelmes power bankja azt jelenti, hogy reggelig nem kell újratöltened. A hangszóró újrahasznosított műanyagból és újrahasznosított szövetből készült. A JBL Xtreme 4 izgalmas hangzást visz magával – bárhová.

 

Jellemzők:

 

Masszív JBL Pro Sound

Akár 24 óra játékidő plusz 6 óra Playtime Boost funkcióval

Kényelmes vállpánt

AI Sound Boost

Vízálló és porálló

Powerbank funkció

Gyors töltés

Cserélhető akkumulátor

JBL Portable alkalmazás

Részben újrahasznosított anyagokból készítve

 

JBL Pro Sound

 

Két mély-, két erős magassugárzó és kettő JBL Bass passzív radiátor könnyedén biztosít dinamikus, magával ragadó hangzást mélyebb basszussal és rengeteg hanggal, részlettel. Bárhol is vagy, el fogsz merülni a zenében.

 

Akár 24 óra játékidő plusz 6 óra Playtime Boost funkcióval

 

Akár 24 órás akkumulátor-üzemidő, zenét játszhatsz naplementéig. Egyszerűen nyomd meg a Playtime Boost gombot, hogy meghosszabbítsd a lejátszási időt, akár 6 órával növelve ezzel az akkumulátor élettartamát. Hangold és optimalizáld a teljesítményt a hangosabb és élesebb hangzás érdekében.

 

Kényelmes vállpánt

 

A hangszóró egy vállon, vagy keresztbe is hordozható, bármi legyen is a stílusod vagy a hangulatod.

 

AI Sound Boost

 

Hozd ki a legtöbbet hangszóródból. Az AI Sound Boost elemzi a bejövő jelet valós időben, miközben egy AI algoritmust használ az előrejelzéshez a hangszóró mozgása és teljesítményreakciója érdekében. Teljes mértékben kihasználja a dinamikatartományt jobb és erőteljesebb hangzás érdekében. Csökkenti a torzítást még nagy hangerő mellett is, maximalizálva a basszuskimenet és általános hangerőt.

 

Vízálló és porálló

 

A JBL Xtreme 4 IP67 víz- és porálló minősítése biztosítja, hogy a hordozható hangszóró szinte bármilyen környezeti hatást képes legyen kezelni.

 

Több hangszóró csatlakozás az Auracast™ segítségével

 

Még nagyobb JBL Pro hangzást szeretnél? Sztereó párosítás két Xtreme 4 hangszóróval a szélesebb hangszíntér érdekében. A legnagyobb bulikra több JBL hangszórót is lehet csatlakoztatni egymáshoz az Auracast™ segítségével. Ezzel is feldobhatod a bulit. A JBL PartyBoost a JBL Portable alkalmazás használatával párosíthatod az Xtreme 4-et más, JBL PartyBoost kompatibilis hangszórókkal.

 

Beépített Powerbank

 

Nem kell szünetet tartanod, ha a forráseszközöd lemerül. A JBL Xtreme 4 beépített powerbankja lehetővé teszi a használat közbeni töltést, hogy szüneteltetned kellene a bulit.

 

Cserélhető akkumulátor*

 

Még több működési időt szeretnél? Cseréld ki az újratölthető akkumulátort* három egyszerű lépésben, és a JBL Xtreme 4 újra teljes erővel üzemel.

* Cserélhető akkumulátor külön megvásárolható.

 

Gyors töltés

 

Gyors lendületre van szükséged, hogy a buli folytatódhasson? Tíz perc a töltőn még két óra zenét biztosít.

 

JBL Portable alkalmazás

 

A JBL Portable alkalmazással frissítéseket, terméktámogatást kaphatsz, és feloldhatod a zárolási funkciókat, mindezt közvetlenül a telefonodról. Finomhangolhatod a hangzást több EQ-val, előre beállított opciókat. Vagy használd a teljesen testreszabható hangszínszabályzót a magas, közép, és a mélyek beállítására.

 

Részben újrahasznosított anyagokból készült

 

A JBL Xtreme 4 újrahasznosított műanyagot és szövetet tartalmaz és FSC-tanúsítvánnyal rendelkező.

Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES