Samsung Galaxy Watch FE, Rózsaszín-arany

OSAM-SM-R861NIDA
Nettó ár:70 858 Ft
Bruttó ár:89 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

Maradj stílusosan fitt csuklód mindennapi társával!

A három új színben – fekete, rózsaarany és ezüst – elérhető, és a hozzájuk illő új szíjakkal, a Galaxy Watch FE tökéletes kiegészítője öltözékednek, legyen az alkalmi, utcai vagy sport ruházat.

 

Zafírkristály kijelző: Újradefiniált tartósság

A zafírkristály üvegből készült Galaxy Watch FE kijelzője felveszi a harcot a karcolásokkal és a leejtésekkel. Ezenkívül az okosóra por- és fröccsenésálló – ideális a különböző mindennapi tevékenységek közbeni viseléshez.

 

One-click szíj: Egy pillanat alatt kicserélheted az óraszíjat

Könnyedén kicserélheted az egyszerűen cserélhető szíjat, csak meg kell nyomnod a szíj kioldógombját az aktuális óraszíj leválasztásához és egy új rögzítéséhez. Több óraszíj közül is választhatsz, így megtalálhatod a hangulatodhoz illőt.

 

Wellness és azon túl…

Emeld új szintre a kihívást jelentő kalandot a Galaxy Watch FE továbbfejlesztett fitneszkövetési funkciójával!

 

A testösszetétel mérése még sosem volt ilyen egyszerű!

Mérd testösszetételed közvetlenül a csuklódról, és tűzz ki elérhető fitneszcélokat, hogy lépésről léprésre fejlődj!

 

Itt az ideje, hogy leküzdd az akadályokat és elérd fitneszcéljaidat!

A Galaxy Watch FE több, mint egy óra; gyakorlatilag a te saját személyi edződ, aki figyeli a teljesítményedet, elismerő jelvényekkel és bíztató üzenetekkel motivál téged, hogy folyamatosan haladj céljaid felé!

 

Fitneszkövetés: Naplózd fejlődésed!

A Galaxy Watch FE több, mint 100 különböző edzést képes nyomon követni, a jógától kezdve, az úszáson át, egészen az egyéni mozgásformákig. Elfelejtetted elindítani a mérést? Semmi probléma! Függetlenül attól, hogy futsz, sétálsz vagy kerékpározol éppen, az okosóra automatikusan felismeri és dokumentálja tevékenységedet.

 

A nagy dolgok kis lépésekkel kezdődnek - melyeket számol!

Futó testtartásodat és tempódat is ellenőrizheted a Galaxy Watch FE segítségével, valamint öt különböző intenzitási szinten edzhetsz, hogy javítsd futási teljesítményed.

 

Továbbfejlesztett futási elemzés

A Továbbfejlesztett futási elemzés nem csupán a hatékonyság és a teljesítmény maximalizálásában segíti a futókat, hanem betekintést nyújt a sérülések megelőzésére szolgáló elemzésbe is, lehetővé téve új egyéni csúcsok felállítását a célegyenesben.

 

Személyre szabott pulzuszóna

Találd meg a számodra ideális tempót, és javítsd a futási élményed és teljesítményed a Személyre szabott pulzuszónával, amely segít a fizikai erőnléted alapján ideális célokat kitűzni! Ha befejezted a futást, áttekintheted a részletes eredményeket, és követheted a futásban elért fejlődésed.

 

Samsung Health, már a csuklódon

A Galaxy Watch FE Samsung Health alkalmazásának fő funkciói részletes betekintést nyújtanak az általános egészségügyi és erőnléti állapotodba. Használd a Samsung Health alkalmazást, amely immár kényelmesen a csuklódon is elérhető, hogy egészséges maradj és új rekordokat dönthess!

 

Alvástréning: a pihentető éjszakákért nap mint nap

A megfelelő pihenés kulcsfontosságú egy örömteli élethez, és az oda vezető út az alvási szokásaid megértésével kezdődik. A Galaxy Watch FE elemzi az alvási szokásaidat, pihenésedet segítve, így biztosítva a biztonságot és a kényelmet számodra.

 

Szívfigyelő csomag: Mindig figyelemmel kísér!

Nem kell aggódnod a Galaxy Watch FE szívfigyelő csomagjának köszönhetően! A Galaxy Watch FE beépített PPG érzékelője nyomon követi pulzusszámodat, és ha szabálytalanságot észlel a pulzusodban, értesít téged, és EKG vizsgálatot tanácsol a szívritmus részletesebb vizsgálata érdekében.

 

Esésészlelés: Számíthatsz rá a bajban!

Az Esésészlelés funkciónak köszönhetően a Galaxy Watch FE képes SOS segélyhívást leadni, ha az esést észlel. Azonnal elérhetővé válnak egészségügyi adataid a zárolt képernyőről keresztül, ezzel is megkönnyítve a segítségnyújtást.

 

Személyre szabható: A Te órád, a Te ízlésed!

Szabd személyre Galaxy Watch FE készülékedet, hogy kifejezhesd stílusodat! Válassz a különféle stílusok és anyagok széles skálájából, valamint az egyedi óralapokból, hogy kifejezd magad!

Kompatibilitás Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES