Tesla okos gomb készülékek vezérléséhez

TSL-SEN-BUTTON
Nettó ár:7 000 Ft
Bruttó ár:8 890 Ft
Készleten:
Általános adatok
Tesla okos gomb készülékek vezérléséhez

Álmai intelligens gombja

 

Ez a Tesla Smart Sensor gomb gombja, és megváltoztatja az életét. Valami, ami szinte minden problémát megoldhat. Egy gomb, egy kattintás és semmi gond.

 

Hosszú élet

 

Mivel akkumulátorról működik, bárhová elhelyezheti. És mivel nagyon energiatakarékos, akár két évig is bírja anélkül, hogy ki kellene cserélni az akkumulátort.

 

 

Tökéletes tartomány

 

A Tesla okoseszközei által használt ZigBee protokoll akár 50 m-es hatótávolságot tesz lehetővé. Sőt, az egész rendszer nagyon stabil, így soha nem fog cserbenhagyni.

 

Hangutasítások

 

A készüléket hangjával is vezérelheti. Csak a telefonon lévő alkalmazásra és az egyik személyi asszisztensre van szüksége – Google Assistant vagy Amazon Alexa. Ezután átadják kívánságát magának az eszköznek.

 

Bármit megtesz érted

 

Intelligens otthon gombja A Tesla Smart Sensor Button olyan, mintha egy praktikus segítőtársa lenne minden gondjához és háztartási feladatához, aki mindent meg tud tenni Ön helyett. Tehát állítsa be úgy, ahogy akarja és szüksége van rá.

 

Állítsa be tetszés szerint

 

Bárhova elhelyezheted. Valójában csak rajtad múlik, hogy hol lesz a leghasznosabb. Az is teljesen rajtad múlik, hogyan használod. A lehetőségeknek és kombinációknak nincs határa. A készülék működéséhez mindössze egy elem szükséges, amely az energiatakarékosságnak köszönhetően akár egy évig is kitart. Amikor az akkumulátort ki kell cserélni, az okostelefonon vagy táblagépen lévő alkalmazáson keresztül értesítést kap.

 

Könnyű használat

 

A Tesla Smart Sensor Button gombbal nagyon egyszerűen vezérelheti okosotthon társait. Ez a ZigBee protokollnak köszönhető. Ez a technológia összekapcsolja az intelligens eszközöket, és lehetővé teszi, hogy kommunikáljanak egymással. Az Amazon Alexa és a Google Assistant intelligens személyi asszisztensekkel is mindent vezérelhet.

 

Kövesse nyomon bárhonnan

 

A gomb beállítása és kezelése a telefonon vagy táblagépen lévő alkalmazáson keresztül történik. Az alkalmazás kezelése nagyon egyszerű, és gyorsan barátok lesznek. Az alkalmazást letöltheti Android vagy iOS eszközökre. A vezeték nélküli működésnek köszönhetően a gomb bárhol vezérelhető.

Intelligens otthoni vezérlőközpont

Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES