Tesla okos hosszabító SPS300

TSL-SPL-SPS300
Nettó ár:13 378 Ft
Bruttó ár:16 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

Vezéreljen egyszerre több eszközt, távolról. Ez az okos hosszabbító minden csatlakoztatott készüléket okos funkciókkal lát el, és akár 7 készüléket is képes egyidejűleg tölteni, beleértve az USB-A és a modern USB-C kimenettel rendelkező eszközöket is. A Wi-Fi-n keresztül elérhető mobilalkalmazással nemcsak automatizmusokat állíthat be, de áttekintést is kaphat az energiafogyas­ztásról, így optimalizálhatja háztartása működését, valamint pénzt is spórolhat.

 

Termékleírás

 

Akár 7 eszköz töltése

A TESLA okos hosszabbító PS300 lépést tart a korral. Ez a hosszabbító nem csak négy hagyományos 220 V-os aljzattal rendelkezik, de két USB-A és egy USB-C porttal is felszerelt. Az USB-töltők korában ez igazán hasznos a mobiltelefonok, fejhallgatók és más modern elektronikai eszközök töltéséhez.

 

Külön vezérlés

Minden egyes aljzat és valamennyi USB-port külön-külön be- és kikapcsolható. Egy mobilalkalmazás vagy hangalapú asszisztens segítségével például egyszerűen beállíthatja a kábeles USB-töltést, és bekapcsolhatja az egyik aljzatot, míg a másik három kikapcsolva marad.

 

Áttekintés az energiafogyasztásról

Áttekintést nyújt a csatlakoztatott eszközök jelenlegi és hosszú távú energiafogyasztásáról. A hosszabbító segítségével mindig pontosan tudja majd, hogy eszközei mennyi energiát fogyasztanak. Képes lesz beazonosítani az energiafalókat, mielőtt kellemetlen meglepetést okoznának a közüzemi számlák.

 

Automatizálás és forgatókönyvek

A hosszabbító okos funkciókkal ruház fel minden csatlakoztatott eszközt, és összekapcsolja őket más készülékekkel. A mobilalkalmazás segítségével néhány perc alatt beállíthatja, hogy a TESLA okos hosszabbítóra csatlakoztatott eszközök mikor, melyik napon vagy milyen feltételek mellett kapcsoljanak be vagy ki.

 

Alkalmazás az egyszerű használatért

Az ingyenes alkalmazásnak köszönhetően a hosszabbító kezelése gyerekjáték. Az alkalmazás többek között magyar nyelven is elérhető, így intuitív módon és gyorsan kezelheti az összes beállítást iOS vagy Android-os mobiltelefonjáról vagy tabletéről. Az alkalmazásban láthatja, hogy az USB-portok vagy az egyes bemenetek be- vagy kikapcsolt állapotban vannak-e, és ezt az állapotot bármikor és bárhonnan megváltoztathatja.

 

Felejtse el az aggódást és spóroljon pénzt

Otthon akkor is bekapcsolva hagyja az elektromos készülékeket, amikor nincs rájuk szüksége? Szeretné tudni, hogy valaki bekapcsolva hagyta-e a vasalót? Elfelejtette bekapcsolni a terrárium világítását, mielőtt elment? Többé nem kell emiatt aggódnia. Az alkalmazással bármit ki- vagy bekapcsolhat bárhonnan, sőt, az alkalmazással még el is nevezheti az egyes bemeneteket. Így mindig tudja majd, hogy melyik konnektorba van bedugva a hajsütővas, az elektromos fogkefe vagy a borotva.

 

Bármi lehet okos

A TESLA okos hosszabító SP300 okos funkciókkal látja el minden eszközét.

 

Automatizálás - ahogyan Ön szeretné

Az igazán okosotthon az, ahol az egyes eszközök önállóan működnek. Az automatizálással és a forgatókönyvekkel megengedheti magának ezt a kényelmet. A konnektor felkapcsolhat egy lámpát, amint hazaér. Bekapcsolhatja a fűtést, ha a hőmérséklet egy beállított küszöbérték alá esik, vagy kikapcsolhatja, ha elér egy bizonyos hőmérsékletet. Beállíthatja, hogy a lámpák, a tévé vagy a zene meghatározott időpontokban kapcsoljanak be, még akkor is, ha éppen hosszabb ideig távol van az otthonától. Ez azt a benyomást kelti, hogy valaki mindig otthon tartózkodik.

 

Teljesítmény 4 + 2 + 1 készülékhez

Két USB-A port, egy USB-C port és négy klasszikus hálózati dugalj egyszerre akár 7 eszközt energiaellátását biztosítják. A 15 wattos kimeneti teljesítmény elegendő a mobiltelefonok éjszakai töltéséhez, valamint az olyan alacsony fogyasztású elektronikus eszközök, mint az okosórák és a Bluetooth-fejhallgatók töltéséhez. A hosszabbító kábelének köszönhetően pedig az eszköztől akár két méterre lévő készülékeket is elérheti.

 

 

Kábel hosszúság:                                                                  - 2 m

Egy USB maximális áramerőssége:                                     - 3 A

Maximális terhelés:                                                              - 16 A / 3680 W

Áramellátás:                                                                         - 220‒240 V AC 50 Hz

Üzemi hőmérséklet:                                                              - -20‒50 °C

Működési páratartalom:                                                       - 5–65 %

Méretek:                                                                                - 295 x 57 x 41 mm

Csatlakozás:                                                                          - Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n

Mobilalkalmazás TESLA Smart:                                         - Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+


Használati utasítás - Tesla Smart Power Strip PS300.pdf (1.47 MB)

Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES