Samsung Buds2 Pro wireless fülhallgató, Fehér

OSAM-SM-R510NZWA
Nettó ár:74 795 Ft
Bruttó ár:94 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

Valódi Hi-Fi hangzás vezetékek nélkül

 

Minden hang valósághűnek hat, mert a tiszta hang annak forrásnál, kedvenc Samsung Galaxy fülhallgatódnál kezdődik. A továbbfejlesztett Samsung Seamless Codec, zökkenőmentes kódek a teljes 24 bites hangot kódolja és a Galaxy Buds2 Pro segítségével dekódolja, megőrizve ugyanazt a kiváló, 24 bites hangminőséget.

 

Fókuszban a lejátszási listád

 

Továbbfejlesztett aktív zajszűrés.

A 3 jelszintű SNR (jel-zaj arány) mikrofonnal a Galaxy Buds2 Pro több külső hangot követ és szünteti meg. Még az olyan halk hangokat is, mint a szél.

 

Válts könnyedén személyes beszélgetésre a Beszédészleléssel!

 

Kezdj el beszélni és a Beszédészlelés funkció kikapcsolja az aktív zajszűrést, aktiválja a környezeti hangot, így tisztán hallhatod a beszélgetést anélkül, hogy a Galaxy Buds2 Prót ki kellene venned a füledből.

 

Az intelligens 360 Audióval a hang sokkal valósághűbb

 

 A 360 Audio algoritmusok a közvetlen többcsatornás (5.1ch / 7.1ch / Dolby Atmos) és továbbfejlesztett Dolby  Head Tracking™ funkcióval magával ragadó élményt nyújtanak. A Dolby Head Tracking™, fejkövetés pontosan meghatározza a hang irányát a térbeli élmény érdekében, miközben mozgatod a fejed.

 

A komfortzónád kellős közepén

 

Egy picit kisebbé tettük.

A vezeték nélküli fülhallgatót úgy alkottuk meg, hogy kisebb legyen, mint a Galaxy Buds Pro, hogy megfelelően illeszkedjen a füledbe. Élvezd a kényelmes illeszkedést az ergonomikus kialakítású Galaxy Buds2 Próval! A továbbfejlesztett széláramlási technológia csökkenti a hallójárat nyomását és minimalizálja a zajt a kényelem és a tisztaság érdekében.

 

Kompatibilitás Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES