MyKi 4 (4G) gyermek okosóra, Fekete/Szürke

MYKI-WATCH4-4G-BK
Nettó ár:43 299 Ft
Bruttó ár:54 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
MyKi Watch 4
Okosóra gyerekeknek, szülőknek szóló alkalmazással

A MyKi 4 egy vízálló okosóra gyerekeknek, precíz hármas lokalizációval, kétirányú hang- és videohívásokkal, valamint csevegési funkciókkal.

A MyKi 4 háromszoros lokalizációval rendelkezik a maximális pontosság érdekében Wi-Fi, GPS és AGPS, valamint LBS lokalizációs funkciókkal.

A MyKi 4 teljesen vízálló és IP67 tanúsítvánnyal rendelkezik! Az okosóra tartós szilikon szíjakkal rendelkezik a nagyobb kényelem érdekében.

A MyKi 4 hozzáadhat barátokat a névjegyzékhez, ha Bluetoothon keresztül csatlakozik egy másik MyKi 4 eszközhöz. A barátságot a szülőnek jóvá kell hagynia a MyKi alkalmazásban. A csatlakoztatott MyKi 4 órákkal videohívásokat kezdeményezhetnek és cseveghetnek.

A MyKi 4 lépésszámlálóval van felszerelve, amely követi a napközbeni tevékenységet, és tevékenységrekordokat és statisztikákat biztosít.

A MyKi 4 megjeleníti az aktuális időt, dátumot és időjárás-előrejelzést. Számos óralappal és tapéta opcióval rendelkezik.

A MyKi 4 beépített számológéppel és ébresztőórával rendelkezik, amellyel különféle emlékeztetőket állíthat be a napközbeni fontos tevékenységekhez és feladatokhoz.

A MyKi 4 támogatja a kétirányú hang- és videohívásokat a MyKi App segítségével előre kiválasztott, az okosóra telefonkönyvébe mentett biztonságos számok listájára. A fokozott biztonság érdekében a telefonkönyvet teljes egészében a MyKi App vezérli.

A MyKi 4 támogatja a kétirányú csevegési funkciókat az okosóra telefonkönyvébe mentett MyKi App segítségével előre kiválasztott biztonságos számok listájához. A MyKi 4 képes hang- vagy képüzeneteket, valamint hangulatjeleket küldeni, és szöveges üzeneteket fogadni az alkalmazásból.

Az SOS gomb megnyomása esetén a MyKi 4 hívásokat kezdeményez egy előre kiválasztott segélyhívó számra, amíg a kapcsolat létre nem jön. Az SOS szám előre kiválasztható a MyKi alkalmazáson keresztül.

A Chat funkció lehetővé teszi azonnali hang- és szöveges üzenetek, fényképek és hangulatjelek küldését. A MyKi 4 3 modern és praktikus színben kapható, és levehető szilikon szíjjal rendelkezik.

Az alkalmazás lehetővé teszi a biztonságos zónák beállítását, a telefonkönyv vezérlését és a megengedett számok listájának létrehozását, valamint a gyermek napi tevékenységének nyomon követését.

SIM kártya
Nano SIM

Lokalizáció
LBS, Wi-Fi,
GPS és AGPS

Akkumulátor
800 mAh, lítium-ion polimer akkumulátor

Kamera
2 MP fotó- és videokamera

Súly
55 g.

Bluetooth
Nézze meg a kapcsolatot

Vízálló
IP 67

Érintőkijelző
1,4 hüvelykes IPS kijelző

A MyKi 4 az ingyenes MyKi App mobilalkalmazással működik, amely elérhető a Google Playen, az App Store-ban és a Huawei App Galleryben. Ezen keresztül a szülők könnyen megtalálhatják, kezelhetik és figyelhetik a MyKi 4-et.
Kompatibilitás
Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES