Samsung Galaxy Watch5 (44mm e-sim) okosóra, Kék

OSAM-SM-R915FZBA
Nettó ár:78 732 Ft
Bruttó ár:99 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

Már-már a bárányokat is számolja helyetted.

 

Továbbfejlesztett alváskövető technológiánkkal nyomon követheted az alvásod. A különböző alvástípusokat jelölő 8 állati alvásszimbólum segítséget nyújt a lefekvési idő megtervezéséhez és a horkolásészleléshez, valamint az alvásszakaszok (ébrenlét, könnyű alvás, mély alvás, REM) alaposabb megismeréséhez és nyomon követéséhez. Aludd ki magad éjszaka, hogy kellemesebben teljenek a nappalaid!

 

Szívén viseli a sorsod.

 

Samsung BioActive szenzor

 

A nagy teljesítményű, 3 az 1-ben Samsung BioActive szenzor három egészségügyi érzékelőt vezérel hatékonyan: az optikai pulzusszámot, az elektromos szívérzékelőt (EKG) és a bioelektromos impedancia-analízist.

 

Optikai pulzusmérő érzékelő

 

Figyeld a pulzusszámot és kövesd nyomon kardiovaszkuláris egészségedet, hogy észlelhesd a szokatlan pulzusszámot és ellenőrizhesd a vérnyomásodat!

 

Minden lépés számít.

 

Te is szoktál edzeni? Ezzel az órával számolhatod a megtett lépéseket és az elégetett kalóriákat, sőt még a rutinokat is számon tarthatod. Akár több, mint 90 különböző gyakorlatot is nyomon követhetsz az órádról.

 

Itt az ideje, hogy mindent elvégezz.

Pillanatok alatt visszapattan a csuklódra.

Akár 45%-ra is feltöltheted 30perc alatt

 

Hozzávetőleg 30 perc alatt tölthető fel 0-ról 45%-ra. Igen, mindössze ennyi idő szükséges hozzá. Az elődeihez képest nagyobb akkumulátornak és a gyorstöltésnek köszönhetően pillanatok alatt útra kelhetsz.

 

Bemutatjuk a zafírkristály kijelzőt.

 

Bemutatjuk különösen tartós Galaxy Watch okosóránkat. A vízálló készülék 17, zafírkristályból készült prémiumminőségű előlapi kijelzője hatékonyabban ellenáll a karcolásoknak. 18, 19 Szinte bármivel szemben védelmet nyújt.

 

Egy óra számos tevékenységhez.

 

Válaszd ki a következő kalandozásod helyszínét a Google Térkép segítségével, nézz YouTube-videókat, küldj szöveges üzeneteket, kérd a Bixby vagy a Google Assistant segítségét, telefonálj, vagy csak böngéssz az interneten. Ezeket eddig a telefonodon keresztül végezted? A Galaxy Watch5 okosóra ezek mindegyikére tökéletesen alkalmas. A Smart Switch funkció segítségével pedig a korábbi Galaxy Watch készülékeidről származó adatok megőrzése is gyerekjáték. Azt már említettük, hogy még a pontos időt is kijelzi?

 

Új óra a régi adatokkal.

 

Őrizd meg a korábbi Galaxy Watch4 szériás okosórán tárolt adatokat!

 

Óraszámlapok széles,színes választéka.

 

Az analógtól a digitálisig, a vintage-től a modernig, a te kezedben a döntés, hogy milyen óraszámlapot választasz. Válaszd a klasszikust vagy légy merészebb!

 

Szoros kapocs.

 

Öt különböző színű – strapabíró fekete, kéttónusú tengerészkék, kompozit szürke, kéttónusú homokszürke és kéttónusú piros Sports Band – óraszíj látható, vízszintesen lefektetve.

Válasz ki azt az egy óraszíjat, ami szinte minden szettedhez és alkalomhoz passzol! Ha szereted a változatosságot, akkor szerezz be többféle színű szíjat, hogy alkalomnak vagy kedvednek megfelelően váltogathasd őket!

 

Alakítsd ízlésedhez!

 

Lélegzetelállító színekben kapható, hogy tökéletesen passzoljon a stílusodhoz. A nagyobb Galaxy Watch5 modell grafit, zafír és ezüst, a kisebb Watch5 okosóra változata pedig grafit, rózsaarany és ezüst színekben érhető el.


Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES