Tesla Smart Légtisztító Pro XL

TSL-AC-AP6006
Nettó ár:94 480 Ft
Bruttó ár:119 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
Tesla Smart Air Purifier Pro XL légtisztító

Légtisztító nagy helyiségekbe

Nagy teljesítményének köszönhetően az intelligens tisztító tisztítja és frissíti a levegőt akár 61 m2-es nagy helyiségekben is. Megszabadít a portól, a pollentől és a kellemetlen szagoktól, valamint eltávolítja a vírusokat és baktériumokat. Az intelligens tisztító tökéletesen tiszta levegőt juttat bármely szobájába. Ezenkívül az okosasszisztenst könnyedén vezérelheti iOS és Android mobilalkalmazáson keresztül.

Friss levegő, mint a természetben

Te is szereted a tavaszi vagy őszi erdő friss levegőjét? Pontosan ilyet készíthet otthon egy tisztítószerrel. Ionizálója van, amely egészséges anionokat bocsát ki a környezetbe. Ezek eltávolítják a mikrobákat, semlegesítik a szagokat, például a cigarettafüstöt, és felfrissítik a levegőt a helyiségben. Nem számít, hogy a konyhába vagy a hálószobába helyezi - az intelligens tisztítógép okos rendszerének és egyszerű kialakításának köszönhetően mindenhova elfér!

A szűrők felfogják a legfinomabb port és pollent

Ha allergiában vagy asztmában szenved, el fogja ragadni az intelligens tisztítót. A tisztító hatékony eszköze a réteges HEPA szűrő. A 0,3 mikrométeres méretű részecskék 99%-át befogja, ami körülbelül 200-szor kisebb, mint egy emberi hajszál átmérője. A pollen és a por nem jut át rajta, így a tisztítószer kiválóan alkalmas allergiásoknak és asztmásoknak. Mindazok számára is kiváló, akik nem szeretik a dohányzás okozta füstöt.

Az UV lámpa sterilizálja a levegőt és elpusztítja a mérgező anyagokat

A titán-dioxidból készült ráccsal kombinált UV-lámpának köszönhetően a tisztítószer eltávolítja a gyakori vírusokat és baktériumokat, valamint a háztartásokban gyakran előforduló mérgező anyagokat. Ez a szűrés megszabadítja Önt a veszélyes toluoltól, xiloltól, benzoltól vagy formaldehidtől.

A tisztító automatikusan ellenőrzi a levegő minőségét

A levegőminőség-érzékelő folyamatosan figyeli a helyiség körülményeit, és ennek megfelelően állítja be a tisztító teljesítményét, hogy Ön optimális levegőminőséget biztosítson. Ha viszont saját kezűleg szeretné vezérelni a tisztítót, mindent beállíthat a mobilalkalmazásban, elérhető iOS-re és Androidra. Önön múlik, hogy az automatikus vagy a kézi üzemmódot választja.

Teljesítmény: 60 W
Légtisztító teljesítmény: 510 m3/óra
Ajánlott szobaméret: 43-61 m2
Maximális zaj: 68 dB(A)
Minimális zaj: 20 dB(A)
Kompatibilitás
Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES