Tesla okos háziállat etető

TSL-PC-BL4
Nettó ár:15 740 Ft
Bruttó ár:19 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
Egyedül van otthon a háziállata és nincs, aki megetesse? Ez az okos adagoló folyamatosan friss eledellel fogja ellátni. A precíz és pontos adagolásnak köszönhetően naponta többször is új adagot kap a táljába, így soha nem lesz sem éhes, sem túletetett.

Termékleírás

4 literes kapacitás
Az egyszerűen kivehető, 4 literes kapacitású tartály elég nagy ahhoz, hogy napokig elegendő tápot tároljon. A tartály bármilyen típusú, 2 és 10 mm közötti átmérőjű száraz eledellel használható. Részben átlátszó kialakításának köszönhetően egyszerűen ellenőrizhető a meglévő táp mennyisége.

Ütemezett etetés
Az iOS és Android készülékekre elérhető TESLA Smart alkalmazással az étkezések ütemezése nagyon egyszerű. Több etetési időpontot is ütemezhet különböző táp mennyiségekkel. Az "Etetés" gombot is bármikor megnyomhatja, hogy manuálisan adagoljon egy előre beállított mennyiségű adagot. Egy mobileszközzel több azonos típusú készülék is párosítható. A Wi-Fi-t 2,4 GHz-es frekvenciára kell állítani a helyes párosítás érdekében.

Tartalék akkumulátor
Az adagoló talpába épített tartalék akkumulátor-rendszerrel nem kell aggódnia áramkimaradások esetén sem. Amíg a 4 literes tartályban elegendő élelem van, kis kedvencei nem maradnak éhesek.

Kétirányú hang
A hangszórónak és a mikrofonnak köszönhetően mindig hallhatja, mi történik otthonában.

Akár 10 adagra elegendő táplálék
Az adagolóhoz egy nagy granulátum tartály tartozik, melyben akár 4 liternyi eledel is elhelyezhető. Standard méretű táp esetén akár 10 adag is betölthető, ami körülbelül 3-5 napig elegendő táplálékot biztosít kedvencének. A tartályba bármilyen, akár 10 mm-es száraztáp is belefér.

Nincs többé túletetés
Kedvence azonnal megeszi az összes eledelt, amint reggel a tálkájába teszi? Ez az okos adagoló a nap folyamán több adagra osztja el az eledelt. Ráadásul az iOS és Android rendszerre is elérhető mobilalkalmazással beállíthatja az etetési időt és az adagok méretét.

Akár 10 adagra elegendő táplálék
Ezzel az okos adagolóval a nap folyamán több adagra is osztja el a tápot.

Még áramszünet esetén is működik
A tartalék akkumulátornak köszönhetően az adagoló akkor is képes működni, amikor nincs áram, így nem kell aggódnia, hogy kedvence bármikor megéhezik. A pótakkumulátort működtető LR20 (D) típusú elem bármelyik hagyományos hobbiboltban megvásárolható.

Okos etetés
Az okos etető Wi-Fihez csatlakozik, és egy mobilalkalmazáson keresztül egyszerűen vezérelhető. Ezenkívül mikrofonnal és hangszóróval is fel van szerelve, így bármikor meghallgathatja, mi történik a készülék körül, de Ön is beszélhet a macskájához vagy kutyájához.

Táp mennyisége - 4 L
Táp mennyisége - Akár 10 adag, adagonként 10 grammal számolva
Egy adag - kb. 10 g
Táp átmérője - 2 - 10 mm száraz eledel
Áramfelvétel - DC 5V, 1A, 3 x LR20(D) elem
Üzemi hőmérséklet - -10‒40 °C
Méretek - 193 x 193 x 311 mm
Csatlakozás - Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
Mobilalkalmazás TESLA Smart - Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES