Tesla okos lézer játék macskáknak

TSL-PC-PTY010
Nettó ár:7 315 Ft
Bruttó ár:9 290 Ft
Készleten:
Általános adatok
Ez a kis lézeres játék gondoskodik arról, hogy macskája soha ne unatkozzon, még akkor sem, ha nincs a közelben senki, akivel játszhatna. Mi több, a manuális üzemmódnak köszönhetően Ön is szórakozhat. Irányítsa a lézert a mobilalkalmazáson keresztül, és nézze meg, ahogy macskája félelmetes vadásszá változik.

Termékleírás

Számtalan szög és pálya
Három különböző pálya és három üzemmód, három különböző szögből! A játék öröme felülkerekedik az unalmon!

Zökkenőmentes gyorsulás
A folyamatosan változó vezérlés megszakítás nélküli, akadozás mentes mozgást biztosít. Szeretett cicája vadul követi a falon lévő apró piros pontot, dorombolva, nyávogva kergeti a fénysugarat. Az izgalom és az öröm átjárja minden porcikáját. A falak és a padló vidám játszótérré változik.

Unatkozó vadászoknak
A TESLA okos lézer játékot úgy tervezték, hogy stimulálja a macskák üldözési és vadászösztönét, kihozva belőlük a vadászt. Szőrmókjaink mostantól egyedül is játszhatnak, ha egyedül maradnak otthon.

A lézerfény akciódús szórakozást nyújt a macskáknak
Az okos lézert egyetlen céllal tervezték - hogy felébressze a vadászösztönt még a lusta kanapé-kedvencekben is. Alacsony fogyasztásának köszönhetően nem kell aggódnia az energia fogyasztás miatt. A készülék az energiát a közönséges konnektoron keresztül kapja.

Az unalomnak nincs esélye
A lézer egyenletes gyorsító funkcióval rendelkezik. Ha esetleg előfordul, hogy macskája megunja a játékot, a pont mozgása fokozatosan felgyorsul, és a piros pont utáni vadászat még intenzívebb tempóban folytatódhat.

Három üzemmód, amelyek változatosságot hoznak kedvence életébe
Attól tart, hogy macskája unatkozni kezd, amikor egyedül marad otthon? A rengeteg lehetőségnek köszönhetően az okos lézer biztosítja, hogy mindig jól szórakozzon. A kis piros pont három pályán és három játékmódban futhat a falon, így macskájának mindig lesz mit csinálnia.

Macskák akciódús szórakozása
Az okos lézert egyetlen céllal tervezték - hogy még a lusta kanapé-kedvencekben is felébressze a vadászösztönt.

Egyszerű beállítás és vezérlés közvetlenül a telefonjáról
A játékmódok és a lézer röppályája egy iOS és Android rendszerre egyaránt elérhető alkalmazásban állítható be. Az alkalmazással a lézert manuális üzemmódba kapcsolhatja, és közvetlenül a telefonjáról vezérelheti a piros pont pályáját. Több azonos típusú készüléket is csatlakoztathat így egy telefonhoz. A Wi-Fi-t 2,4 GHz-re kell beállítani, hogy a készülék és az alkalmazás megfelelő párosítása biztosított legyen.

Anyag - ABS
Áramfelvétel - USB 5 V | 1 A
Méretek - 90 x 90 x 122 mm
Csatlakozás - Bluetooth 2,4 GHz IEEE 802.15.1
Mobilalkalmazás TESLA Smart - Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES