Tesla okos hosszabító, 3 aljzat, 4 USB

TSL-SPL-3-4USB
Nettó ár:15 740 Ft
Bruttó ár:19 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

Tesla okos hosszabító, 3 aljzat, 4 USB


Automatikus kapcsolás, hosszú távú áramfogyasztás áttekintése, hangvezérlés lehetősége akár mobiltelefonon keresztül is. Mindezt megteheti a Tesla Smart Plug, amely a hétköznapi készülékeket az okosotthon új elemeivé varázsolja.

 

· 3 aljzat 230 V + 4x USB port

· WiFi és Bluetooth kapcsolat

· Tesla Smart alkalmazás

· kábelhossz 180 cm, kézi kapcsoló

 

Intelligens vezérlők

 

A készülékek automatikus átkapcsolásának beállítása most olyan egyszerű és kellemes, mint egy csésze kávé megivása. Az összes készüléket távolról be- és kikapcsolhatja, ráadásul a Tesla Smart alkalmazás az automatizálási lehetőségek széles skáláját kínálja. Akár azt szeretnéd, hogy hazaérkezve mindig égő lámpával üdvözöljenek, akár azt, hogy távozás után véletlenül se maradjon bekapcsolva a vasaló.

 

Tökéletes áttekintés

 

Tudja, hogy az Ön háztartásában lévő egyes készülékek mennyivel járulnak hozzá a villanyszámlához? A Tesla Smart Plug segítségével tökéletes áttekintést kap az aktuális és hosszú távú áramfogyasztásról, valamint arról, hogy mely készülékek vannak éppen ki- vagy bekapcsolva.

 

Széles körű kapcsolat

 

Az intelligens aljzat Wi-Fi-n vagy Bluetooth-on keresztül szinkronizálja az adatokat okostelefonjával, ahogy Önnek tetszik. A Tesla Smart alkalmazás cseh nyelvű, és minden operációs rendszerrel kompatibilis, Android és iOS rendszerrel. Hangutasításokkal is kényelmesen vezérelhető a Google Assistant vagy az Amazon Alexa segítségével.

Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES