Samsung Pro Plus microSD kártya, 512GB

OSAM-MB-MD512KA-EU
Nettó ár:31 488 Ft
Bruttó ár:39 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

Az új go-to kártyád

 

Az akciódús életedhez. A szupergyors írási sebességnek és a megbízható teljesítménynek köszönhetően zökkenőmentes 4K videókat¹ készíthet a telefonján vagy a drónján. Bővítse a tárhelyet játékkészülékén vagy táblagépén, hogy nagyobb teljesítményigényű játékokkal játszhasson. Szerezze meg a sebességet és a kapacitást, hogy mindig mozgásban maradhasson, az eszköztől függetlenül.

 

Készíts sorozatfelvételt!

 

Fotózz többet és gyorsabban, hibátlanul! A lenyűgözően gyors, akár 160/120MB/s¹ U3, Class10 minősítésű olvasási/írási sebességgel zökkenőmentesen készíthetsz és továbbíthatsz nagy mennyiségű fényképet². A 4K videók sebessége UHS-I, V30 minősítésű marad. Az A2 minősítéssel még több aktív alkalmazást és játékot tárolhatsz.

 

Szekvenciális olvasás akár 160 MB/s

Szekvenciális Írás akár 120 MB/s

 

Adj hozzá plusz tárhelyet, tartsd meg az egészet!

 

Soha nem fogy ki. A 128GB, 256GB és 512GB hatalmas kapacitások rengeteg tárhelyet biztosítanak. Készíts annyi pazar hosszú felvételt és nagyfelbontású tájképet, amennyit csak szeretnél, vagy töltsd fel a legszükségesebb alkalmazásokat és médiatartalmakat, most már van elég helyed.

 

Teljesen védve vagy

 

6 külső behatás elleni védelem. A PRO Plus víz, hőmérséklet, röntgensugár, mágnes, csepp  és kopás -biztos védelemmel veszi fel a harcot az élet kalandjaival. A pótolhatatlan élményeid megbízható választást érdemelnek, mindezt magabiztos, 10 éves garancia garantálja.

 

Világelső a Flashmemóriák között

 

Tapasztald meg a kiváló teljesítményt és megbízhatóságot, amelyet csak a világ első számú flashmemória márkájától kaphat 2003 óta. Minden firmware és alkatrész, beleértve a Samsung világhírű DRAM-ját és NAND-ját is, házon belül készül, ami lehetővé teszi a végponttól végpontig tartó integrációt és a megbízható minőséget.

Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES