Tesla Smart Légtisztító Pro L

TSL-AC-AP3006
Nettó ár:78 732 Ft
Bruttó ár:99 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
Tesla Smart Air Purifier Pro L légtisztító

Szűrők serege a tiszta levegőért

Az Air Purifier Pro L nem csak egy, hanem négyféle szűrővel rendelkezik. Szénszűrő a VOC (illékony szerves anyagok) felszívódására. Fotokatalitikus szűrő formaldehid, toluol és egyéb szennyeződések eltávolítására. HEPA szűrő, amely segít elpusztítani az allergének és a baktériumok mennyiségét. Mosható előszűrő, amely megakadályozza a 2,5 mm-nél nagyobb részecskék, például haj bejutását. Ez meghosszabbítja az összes többi szűrő élettartamát. És mindezt csak azért, hogy otthona legtisztább és legjobb levegőjét biztosítsa.

UVC lámpa

A lámpa által használt ultraibolya fénynek köszönhetően a közönséges baktériumok és vírusok hatékonyan elpusztulnak. A Photocatalytic szűrő segítségével a formaldehid és egyéb káros anyagok lebontását is segíti. Még a dohányosok is értékelni fogják az UVC lámpát, mivel segít megszüntetni a szagokat, például a cigarettafüstöt vagy a penészszagot.

Ionizálás

A negatív iongenerátor minden pozitív töltésű részecskét, például port, baktériumokat és vírusokat felfog, és eltávolít. Még a kedvence sem befolyásolja a légzését. Ez az eszköz többek között pozitív hatással van Ön és gyermekei immunrendszerére, pszichére és általános egészségi állapotára.

Vezérlés az alkalmazáson keresztül

Ezt a nagyszerű segítőt egy egyszerű alkalmazással kezelheti. És csak rajtad múlik, hogy teljes mértékben irányítani szeretnéd-e a levegőt bármely helyiségben, fürdőszobában vagy konyhában, és mindent magad akarsz beállítani és ellenőrizni, vagy a levegőminőség-érzékelőre támaszkodsz, amely folyamatosan figyeli a helyiség levegőjét és tisztítja. és magától beállítja a tisztító teljesítményét. , hogy Ön a lehető legjobban lélegezzen otthon. A tisztító egyszerű kialakításának köszönhetően bármely helyiségbe könnyen beilleszthető.

Teljesítmény: 30 W
Légtisztító teljesítmény: 360 m3/óra
Ajánlott szobaméret: 25-43 m2
Maximális zaj: 65 dB(A)
Minimális zaj: 20 dB(A)

Funkciók: Légminőség érzékelő, Időzítő, Teljesítményszabályozás, Távirányító, Kijelző, Automatikus üzemmód, Gyermekzár, UV fertőtlenítő lámpa, Levegő ionizálás, Allergiások számára, Érintőpanel, Porérzékelő, Mobil vezérlés, Szén, Wi-Fi, Smart
Kompatibilitás
Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES